Instalarea certificatului în Mozilla Firefox

După instalarea modulului criptografic în Mozilla Firefox, certificatul dvs. se va importa automat în lista de certificate Your Certificates din Mozilla Firefox.
Puteţi verifica acest lucru astfel:

1. Deschideţi Mozilla Firefox.

2. Din meniul principal selectaţi: Tools -> Options -> Advanced și efectuați click pe butonul View Certificates.3. Cand vi se solicita, introduceți PIN-ul token-ului și apoi efectuați click pe butonul OK.4. În fereastra care se deschide veţi putea vizualiza în fila Your Certificates certificatul dvs. importat în Mozilla Firefox.Atenție! Nu ștergeți certificatul din lista de certificate Your Certificates din Mozilla Firefox!
Prin ștergerea certificatului din această listă, ștergeți atât certificatul cât și cheile acestuia de pe dispozitivul criptografic, fapt ce va duce la imposibilitatea de a genera semnătură electronică și prin urmare va fi necesară achiziționarea unui nou certificat digital.


NOTĂ: Dacă versiunea browserului dvs. Mozilla Firefox este mai veche decât 38.0.0 (citește Identificarea versiunii Mozilla Firefox), va trebui să parcurgeți și următorii pași:

5. Scrieţi about:config în bara de adrese din Mozilla Firefox şi apăsaţi tasta ENTER.6. În fereastra care apare efectuaţi click pe butonul I’ll be careful, I promise!7. În următoarea fereastră efectuaţi o căutare după cuvântul: SSL.8. În fereastra nou apărută selectaţi înregistrarea security.ssl.allow_unrestricted_renogo_enywhere_temporarily_available_pref şi efectuaţi dublu click asupra acesteia pentru a-i schimba starea din false în true.9. Închideţi fereastra curentă și apoi Mozilla Firefox.
Suport
Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra utilizării cookie-urilor. Detalii

uti
Copyright 2016 certSIGN. Toate drepturile rezervate.
Codul de practici şi proceduri (pdf) | Politica de certificare (pdf) | Protectia datelor personale | Testimoniale